masaža s čokoladomMasaža s čokoladom za najugodniji osjećaj uz ljepšu, čvršću i mlađu kožu.

Poslije dijamanata, čokolada je najbolji prijatelj svake žene. U kombinaciji s masažom doživite jedan od najugodnijih, najnježnijih i u potpunosti jedinstvenih trenutaka. Recite zbogom stresu, napetosti i tmurnom raspoloženju i pozdravite osjećaj zadovoljstva i sreće. Uz vrhunske preparate, visoku razinu higijene, ugodnu atmosferu i nježne ruke priuštite si fenomenalan osjećaj. U Studiu Silvija nema žurbe i sve je podređeno Vama i Vašim željama. Čokolada koja se upotrebljava u masaži potpuno je prirodna bez dodataka raznih kemijskih spojeva.

Rezervirajte termin

Masaža s čokoladom maksimalno će Vas opustiti, ujedno nahraniti kožu te je osvježiti i obnoviti. Čokolada će učiniti vašu kožu nježnom, mekšom i čudesno glatkom. Izuzetno antistresno djelovanje čokolade potiče vas na opuštanje i oslobađanje od stresa. Čokolada dubinski hidratizira kožu zahvaljujući prirodnim uljima koji se nalaze u kakaovom maslacu. Neusporedivo više i učinkovitije hrani kožu od običnih lonsiona i ulja. Iz tog razloga se masaža s čokoladom posebno preporuča osobama suhe kože.

Na koji način masaža s čokoladom djeluje na kožu?

Bogatstvo čokolade je u njenom posebnom sadržaju mineralnih soli, vitamina, proteina, kofeina kao i polifenola (raznih biljnih spojeva koji imaju snažno antioksidativno djelovanju). Upravo ti antioksidansi potaknuti će kardiovaskularni sustav i vratiti koži sjaj. Ukloniti će štetne radikale te potaknuti proizvodnju kolagena i elastina koji će doprinijeti čvrstoći kože. Kako čokolada sadrži visoki postotak kofeina koji stimulira cirkulaciju, masaža s čokoladom potaknuti će prirodno pomlađivanje kože, kao i eliminaciju masnoća.  Teobromin iz čokolade pomaže kod sagorijevanja masnoća i eliminacije celulita. Minerali kalcij, potassium i magnezij iz čokolade neophodni su za obnovu i rast ćelija kože.

Zašto se od čokolade osjećamo bolje?

Poznato je da konzumacija čokolade podiže raspoloženje i pomaže nam da se osjećamo bolje. To se događa jer aminokiseline u čokoladi potiču stvaranje serotonina, prirodnog tjelesnog hormona koji ima izuzetno antidepresivno djelovanje, kao i endorfina koji je zaslužan za osjećaj sreće i zadovoljstva. Na isti način djelovati će i masaža s čokoladom. Čokolada preko kože i mirisa ulazi u organizam i djeluje euforično i opuštajuće jednako, a možda i bolje, kao i samom konzumacijom. Nježnim i ujednačenim pokretima, kao i zbog izuzetnog bogatstva antioksidansima masaža s čokoladom stimulira energetske točke na tijelu i tako smanjuje napetost, iscrpljenost, reducira stres i vraća tijelo u prirodnu ravnotežu.

Spriječite prijevremeno starenje kože, regenerirajte i nahranite vašu kožu probudite vitalnost u sebi i vratite harmoniju cijelom tijelu.

Ako želite saznati više o čokoladi i njezinim dobrobitima.

Pogledajte kako sami radimo kremu za čokoladnu masažu

Pročitajte što drugi kažu o nama.

Drugi o nama

tags: čokoladna masaža trešnjevka

Rezervirajte termin