Kad god tokom sezone osjetim umor,napetost u mišićima ili leđima posjetim Studio Silvija gdje dobijem odličnu sportsku masažu koja mi pruži adekvatnu relaksaciju i obnovi tonus mišića. Izuzetno profesionalan tretman u ugodnom ambijentu koji bi preporučio svakom sportašu.


Miralem Halilović
KK Zagreb

Nažalost, kao i mnoge druge zaposlene žene suočene sa svakodnevnim intenzivnim tempom života, svjesna sam da je moje tijelo uistinu važan instrument koji mi, između ostalog, omogućava da kvalitetno radim svoj posao, te mogu sa sigurnošću reći da sam sretna što sam pronašla svoje idealno mjesto za opuštanje i njegu.
U salon "Studio Silvija" dolazim već godinu dana. Došla sam na jednu trudničku masažu i otada se nastavila redovito vraćati sve do danas.
Zašto? Ponajprije zbog iznimno profesionalnog, diskretnog, simpatičnog i srdačnog pristupa vlasnice salona, Silvije Hrestak.
Svaki odlazak u "Studio Silvija" čini me ljepšom, svježijom, opuštenijom i sretnijom.
Svima koji žele to isto, toplo preporučam Studio Silvija.


Marina Grabovac
poduzetnica iz Zagreba

Definitivno najbolja masaža. Odličan i opuštajući ambijent, uredno, čisto i nadasve vrhunsko iskustvo.


Željko Königsknecht
Hrvatski glumac

Prijatelji su mi preporučili „Studio Silvija“ zbog mojih reumatičnih tegoba, problema s cirkulacijom, velikim udjelom stresa u mojoj svakodnevnici. Bila mi je potrebna kvalitetna masaža. Imala sam ceć iskustva sa svakakvim „masažama“, po struci sam medicinar pa ih svakako znam razlikovati.
Ulaskom u salon dočekala me ugodna, mirisna atmosfera, kao i srdačno i veselo okruženje. Na osnovu pregleda i mojih tegoba dogovorili smo medicinsku masažu koja bi za mene dala najbolje rezultate.
Odlazim u Studio Silvija veće gotovo godinu dana; moji jutarnji bolovi su nestali, miogeloze u leđima nestale, poboljšala mi se cirkulacija u nogama. Masaža mi je pomogla i u skidanju viška kilograma, a i opušta me. Nedostaje mi kada moram preskočiti termin.
Smatram da je potrebno javno pohvaliti Studio Silvija na stručnosti, entuzijazmu, upornošću i željmo da se pomogne i olakša moja svakodnevnica uz moje kronične dijagnoze. Zahvaljujem se Studiu Silvija na vedrini i rukama koje čuda čine. Nadam se da ćemo se još dugo družiti.


Nevenka Baličević, dr.med.
umirovljenica iz Zagreba

Nakon ozljede odnosno istegnuca misica, danasnja masaza je bila ono sto mi je definitivno trebalo. Savrsena usluga. Hvala vam.


Sergio Juzbašić
programer iz Zagreba
masaža zagreb

Ne mogu riječima dovoljno nahvaliti Silvijine « zlatne ruke », njenu stručnost i pristupačnost, unutrašnju radost i toplinu kojom zrači i prenosi entuzijazam i vedrinu na druge ljude. Uvijek je spremna da pomogne. Nakon svakog tretmana imam osjećaj da bih mogla poletjeti koliko se dobro osjećam, opušteno i svježe, i zbog svega toga joj se uvijek rado vraćam, i to već više od dvije godine.
U studiju vlada pozitivan i opuštajući ambijent, intimna, vrlo diskretna atmosfera, uredno je, mirisno, čisto - pravi odmor za dušu i tijelo.
Kad netko voli što radi, radi to najbolje, što se može primjetiti kad dođeš na bilo koji tretman kod Silvije.
Draga Silvija, hvala ti na vrhunskoj usluzi i što si probudila sva moja uspavana čula.


Andreja Marinović
ekonomistica iz Zagreba

U Studio Silvija idem zbog limfne drenaže već 6 mjeseci. Neizmjerno sam zahvalna na trudu, divnoj opuštajućoj i optimističnoj atmosferi i naravno stručnosti koja je rezultirala značajnim poboljšenjem.


Aleksandra Fučić iz Zagreba

Uvijek s veseljem dolazim u Studio Silvija...ugodan ambijent, opuštena atmosfera, veselo i srdačno osoblje...odmor za dušu i tijelo.


Nives Čretni
ekonomistica iz Zagreba

Prezadovoljna pruzenom uslugom masaze, vrlo profesionalno i susretljivo osoblje, svakako preporucam!


Andreja Ivec iz Zagreba

Silvija est la meilleure masseuse que j'aie connue. Je m'efforce de lui rendre visite chaque semaine quand je viens à Zagreb. Elle travaille avec vigueur et précision à la fois. Chaque séance est un délice, un "coin de paradis". Et, comme le silence d'après Mozart, le repos d'après Silvija est... encore de Silvija!


Allain Marquis
umirovljenik iz Pariza

U Studio Silvija došla sam ponajprije zbog bolova u leđima. Gđi Silviji nisam morala puno objašnjavati što me muči: nakon pregleda i masaža s izvrsno pogođenom jačinom pritiska moji bolovi su se smanjili i prestali. U Studio se vraćam, osim zbog dobre masaže, ponajviše zbog srdačnog i stručnog osoblja koje uvijek nastoji pomoći savjetom. U Studiju Silvija osjećam se ugodno i mogu se opustiti!


Iva Dasović
geofizičarka iz Zagreba

Stručno osoblje, ugodan ambijent. Vrlo ljubazni!


Goran Zukan iz Zagreba

Izrazito stručne i susretljive dame! Ja sam igrom slučaja završila kod njih, sada se ne mičem od tima Silvija. Curke su valjda jedini studio gdje kad odeš na depilaciju, dobiješ i upalu mišića od smijeha.


Marija Dulj iz Zagreba

Jako pažljivi. Dolazim opet.


Zvonimir Capin iz Zagreba

Sve pohvale za masažu, ambijent te profesionalnost! Hvala na savjetu, svakako preporučam.


Mateja Spudić iz Zagreba

Stručna i profesionalna usluga. Odličan ugođaj, opuštena atmosfera i nevjerojatno dobra usluga. Imao sam napeta leđa, koja su mi uspješno sanirali, te sam od onda redovan gost.


Mario Cvrtila
programer iz Zagreba

Odlicna usluga, jako njezna ruka, ugodni razgovori! Sve pohvale!!


Maria Lovrec iz Zagreba

Vrlo susretljive i simpatične djelatnice. Temeljit pristup koji je za svaku pohvalu. Vrlo stručno s gomilom savjeta. Super.


Željko Šimunović iz Zaprešića

Ugodna atmosfera te stručno i srdačno osoblje!


Dora Puljan iz Metkovića

Najstručnija limfna drenaža na kojoj sam bila u prekrasnom ambijentu!!!!
Svaka preporuka!


Katarina Džale iz Zagreba

Profesionalno, ljubazno osoblje. Napokon.


Sanja Buric iz Zagreba

Dolazim u Studio Silvija skoro godinu dana. Kako sam vrlo zaposlena rijetko imam priliku kvalitetno se odmoriti i učiniti nešto za sebe. Tu mi pomaže Studio Silvija gdje se uz odličnu masažu uvijek kvalitetno opustim i odmorim za daljnje poslovne izazove. Osoblje je simpatično, stručno i uvijek se trudi dati sve od sebe i pomoći. Salon je čist i uredan i imam veliku razinu privatnosti, mira i tišine, što mi je izuzetno važno. Sve pohvale i topla preporuka svima koji, prije svega žele stručnu i profesionalnu masažu u mirnom okruženju.


Željka Hrs Borković
poduzetnica iz Zagreba

Ugodna i umirujuća atmosfera. Ugodan i topao prostor sa umirujućom glazbom. Stručna, topla, opuštajuća i učinkovita masaža...limfna drenaža...za svaku preporuku. Osoblje stručno i ljubazno. Odlična masaža svaki put.


Antonio Pejak iz Zagreba

Draga Silvija, puno hvala na ugodnom poslijepodnevu. Svaka preporuka trudnicama za masažu. Leđa su napokon super.


Vlatka Budinšćak Tvarog iz Zagreba

Zbog naravi svog posla i napornih treninga borilačkih vještina, često imam problema s bolovima u leđima i vratu. U Studiu Silvija uspješno saniram sve probleme, te se nakon tretmana osjećam odmornije i spremnije.


Mario Fabijanec
bravar iz Velike Gorice

Strucni savjeti educirane osobe, ugodna masaza i atmosfera. Vrijedi svake kune!


Tena Hajak iz Zagreba
masaža preporuke

Odlična i profesionalna usluga! Sposobna, topla i nježna ruka. Svakako preporučujem!


Ana Šokčević
Odgajateljica iz Zagreba

Stručan pristup svakom klijentu i prilagođavanje njegovim potrebama.


Maja Jurić
Pravnica iz Rijeke

U Studio Silvija prvi puta sam došao zbog problema s Išijasom. Nakon tretmana osjećao sam se preporođen. A kako sam zbog posla za kompjuterom 10-12 sati dnevno, često imam problema s bolovima u leđima, ali nakon što sam otkrio Studio Silvija ti bolovi su sve slabiji i rjeđi. Svima preporučam Studio Silvija, kako zbog stručnosti, tako i zbog simpatičnosti i pristupačnosti.


Filip Triplat
Inženjer iz Zagreba

Very professional, entire experience. Silvija knows what she is doing and came make feel like she is pulling tension out of every muscle, including the ones I did not know existed. Not that close to me but it is worth the trip.


Andrija Blazch iz Zagreba

Super ambijent, ugodno osoblje, profesionalna usluga. Preporučam.


Tatjana Mehun iz Zagreba

Odlicno,vrlo profesionalno, ljubazno, ugodno, sve preporuke!


Anđela Lovrić iz Makarske

Prenatalna masaža je savršena! Preporuka svim trudnicama koje imaju problema s bolovima u leđima. Osoblje stručno, educirano i jako ljubazno.


Maja Živković iz Zagreba

Ugodna atmosfera i ljubazno osoblje. Super masaža.


Vjekoslav Pavelić iz Zagreba

Ugodan ambijent,profesionalna usluga.Odlični savjeti i vrhunska masaža😃. Bravo Silvija tim😍. Vidimo se opet😉


Slađana Tunić Miljanić iz Zagreba

Vrhunski!


Hana Mašović iz Čakovca
sm

Na sat i pol zaustavim vrijeme i promatram kako tijelo odbacuje blokade. Zbog pristupa i stručnosti polako se pojavljuju i putokazi prema tome što bih trebala mijenjati - možda za početak počnem nositi 10kg lakši ruksak i samo jednu torbu :). Razlog zašto se vraćam je činjenica da je Silvija drago i iskreno biće koje voli svoj posao.


Sanja Milovac Novinarka iz Zagreba

Izvanredna ljubaznost, brzo dobivanje termina i vrhunska usluga, za svaku preporuku. Odmah sam i supruga naručila na masažu. Svakako ćemo biti vaši redoviti klijenti.


Martina Plužarić iz Osijeka