PRAVILA PRIVATNOSTI NA STUDIOSILVIJA.HR

Privatnost
Studio Silvija d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa slanja upita preko kontakt obrasca, rezervacije preko obrasca ili upisa na newsletter, te ostale podatke o korisniku, Studio Silvija d.o.o. neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
Studio Silvija d.o.o. može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke Studio Silvija d.o.o. koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.
Studio Silvija d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika web stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Zloupotreba interneta i slanje neželjene elektroničke pošte
Na web stranici studiosilvija.hr vjerujemo u internetski svijet bez zloupotrebe naših posjetitelja putem neželjene elektroničke pošte (SPAM) te ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pojedincima, kompanijama i organizacijama koji zloupotrebljavaju internet na štetu nas pružatelja internetskih usluga i korisnika stanemo na kraj putem svim pravnih raspoloživih sredstava. Studio Silvija d.o.o. vam ni u kojem slučaju neće slati e-mail newslettere za koje se niste prijavili na našim web stranicama ili dali pisano dopuštenje, tako da svoje elektroničke sandučiće možete koristiti za spremanje i pregledavanje samo korisnih e-mailova. Navest ćemo nekoliko detalja koji vam trebaju dati viziju koliko su vaši podaci na studiosilvija.hr sigurni.

Vaše e-mail adrese i telefonski brojevi
Studio Silvija d.o.o. pohranjuje vaše e-mail adrese, telefonske brojeve i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom slanja upita preko kontakt obrasca, rezervacije preko obrasca ili upisa na newsletter. Studio Silvija d.o.o. koristi vaše e-mail adrese za slanje newslettera putem newsletter management softvera, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u vaš elektronički sandučić. Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga bez ikakve nelagode ili grižnje savjesti. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila, telefona ili osobno u bilo koje doba i ispisati ćemo vas iz newsletter liste ukoliko to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za ispis. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na ovim web stranicama.

Studio Silvija d.o.o. koristi vašu e-mail adresu kako bi personalizirao vaš profil koji ste kreirali i isključivo iz razloga da vam pošaljemo korisnu i točnu informaciju shodnu vašim navedenim podacima ili u svrhu provođenja i obrade istraživanja putem newslettera, a sve u svrhu dobivanja relevantnih istraživačkih podataka koje nam koriste da budemo još bolji u poslu kojega obavljamo za vas.

Studio Silvija d.o.o. koristi vaše telefonske brojeve isključivo u svrhu organizacije potvrde termina, dogovora i/ili nejasnoća oko termina i usluga i/ili vaših upita. Studio Silvija d.o.o. neće davati vaše telefonske bojeve trećoj strani niti ih koristiti za slanje promotivnih i sličnih poruka.

Specijalne obavijesti putem newslettera

Uz naše redovito slanje newslettera na koji ste se dobrovoljno i besplatno pretplatili, mi ćemo biti slobodni poslati vam neku specijalnu obavijest za koju vjerujemo da bi vam mogla koristiti, a to mogu biti i oglasne poruke ili komercijalne poruke. Na primjer poslat ćemo vam poziv da se priključite u neku našu nagradnu igru na web stranici studiosilvija.hr.

Ispisivanje sa mailing liste
U našim newsletter listama ispisivanje iz mailing lista je vrlo jednostavno i napravljeno “user friendly”. Dovoljno je da potražite link za odjavu sa newslettera koji se nalazi pri dnu naših newslettera i ispišite sa mailing liste.

Slanje upita putem kontakt obrasca ili rezervacija termina putem obrasca
Podaci dobiveni od korisnika koriste se u dobroj namjeri, za potrebe za koje su dani i nisu namijenjeni trećim stranama te se trećoj strani mogu dostaviti samo uz dozvolu korisnika ili u slučajevima propisanim zakonom. Podaci dobiveni preko kontakt i rezervacijskog obrasca neće biti korišteni za slanje promotivnih i sličnih poruka, osim ako to korisnici ne zatraže putem prijave na newsletter listu.