egipatska depilacija šećernom pastomKako se riješiti dlačica? Jednostavno. Egipatska depilacija Zagreb za glatku i svilenkastu kožu.

| Egipatska depilacija – video | Što kažu naši klijenti |

Želite li egipatsku depilaciju na najvišem nivou? Pa, potruditi ćemo se.

  • Svaka klijentica je sama u prostoriji te Vas očekuje potpuno poštivanje Vaše privatnosti i intime.
  • U ponudi su prirodni preparati.
  • Najviša razina higijene, diskrecije i čistoće.
  • Omogućeno Vam je korištenje jednokratnih gaćica koje se nakon postupka bacaju.
  • Uvijek čista plahta i ručnici.
  • Vesela i opuštena atmosfera.

Obraćamo posebnu pozornost na svaki potez i detalj kako bi se potpuno uklonila mogućnost izazivanja podljeva a urastanja i lom dlačica svela na najmanju moguću mjeru. U potpunosti se prilagođavamo Vama i Vašim željama. Provjerite naš poseban i ugodan ambijent. Šećerna pasta kojom se izvodi depilacija 100% je prirodna, bez dodataka kemikalija, ljepila, umjetnih boja ili mirisa te ne izaziva iritacije kože.

Egipatska depilacija znana i kao depilacija šećernom pastom, u potpunosti prirodna, trajnija i manje bolna metoda nego klasična depilacija s voskom. Egipatska depilacija je higijenska jer je materijal jednokratan, a također bakterije ne mogu preživjeti u šećernoj pasti, dok se u vosku mogu i razmnožavati.

Provjerite što kažu naši klijenti:

Zanima Vas cijena?

Provjerite cijene

Specifična je po tome što se šećerna pasta lijepi samo za dlačice, ne i za kožu, što tretman čini manje bolnim. Istodobno vam nježno odstranjuju odumrle stanice kože, zbog čega vaša koža ostaje dugo vremena svilenkasta, glatka i lijepa. Posebno je preporučljiva kod depilacije osjetljive kože lica i prepona, te kod osoba s proširenim venama, psorijazom ili ekcemima. Riješite se uraslih dlačica, problem koji egipatska depilacija u potpunosti eliminira. Osim toga, šećerna pasta uklanja i vrlo male dlačice (2 mm), što je još jedna velika prednost. Egipatska depilacija se posebno preporučuje kod brazilske depilacij kao i kod depilacije bikini zone. Treba napomenuti da je koža glatka i bez dlačica duže nego nakon klasične depilacije s voskom. Ipak se preporučuje depilacija šećernom pastom svaka 2-3 tjedna, dok dlačice ne oslabe. Nakon toga dovoljno je depilirati se svakih mjesec dana.

Zanima Vas više o egipatskoj depilaciji? Pročitajte na našem blogu. 

Rezervirajte termin

Provjerite naš video

Dvoumite se između šećerne paste, voska i britvice? Provjerite.

Pročitajte što drugi kažu o nama.

Drugi o nama

tags: egipatska depilacija zagreb – trešnjevka, šećerna depilacija, depilacija s šećernom pastom