Masaža Poklon bon

Tražite Poklon bon za masažu?

Poklon je najljepši način da pokažete nekome koliko Vam je stalo. Svakako da je izbor poklona uvijek neka vrsta izazova. U današnje vrijeme biti orginalan, a opet pokloniti nešto posebno što će usrećiti osobu koju darivate, barem jednako kao i Vas kada poklanjate, postalo je teško. Želite uistinu iznenaditi Vama dragu osobu? I da s oduševljenjem primi Vaš dar? Onda budite drugačiji i umjesto materijalnog, poklonite nezaboravno iskustvo u našem Centru za masažu, njegu lica i tijela. Vrhunska kvaliteta usluga, ugodan ambijent, stručno i simpatično osoblje garantira izuzetnu jedinstvenost i najbolji dar koji možete pokloniti.

Naručite poklon bon On-line.

Znamo da današnji način života ne ostavlja mnogo vremena. Zato ne morate dolaziti do nas po poklon bon. Uplatite na naš žiro račun i bon stiže na Vaš mail te ga je dovoljno isprintati i pokazati u salonu.

Ispunite formular i uplatite na račun naveden iznad formulara i bon stiže na Vaš mail. Bon šaljemo nakon vidljive uplate ili primljene potvrde plaćanja. Potvrdu plaćanja možete poslati na mail: info@studiosilvija.hr

NAPOMENA:

Zbog visokih bankarskih naknada, primamo uplate samo sa tuzemnih računa. Molimo ne plaćajte sa inozemnih računa. Ne primamo uplate preko Revoluta i platnih aplikacija jer i tu banka zaračunava visoku naknadu. Inozemne uplate moguće su preko Wise sustava. U tom slučaju molimo javite se na: info@studiosilvija.hr. U slučaju uplate sa inozemnog računa, Revoluta i sličnih platnih aplikacija, biti će Vam vraćena sredstva umanjena za bankarske nakande. Hvala

Podaci za uplatu:

STUDIO SILVIJA d.o.o.
Modecova 10, 10090 ZAGREB
IBAN: HR2024020061100707459 (Erste banka)

  • Molimo da napišete točnu i aktivnu e-mail adresu, jer će te na nju primiti poklon bon.
  • Navedite točnu uslugu za poklon bon i ime osobe za koju je bon. I ako imate još pitanja i napomena, slobodno napišite.
    S ovime izjavljujete da ste upoznati i da se slažete s pravilma privatnosti.

Pročitajte što drugi kažu o nama.

Bilo za rođendan, godišnjicu, blagdan ili ako jednostavno želite za nekoga učiniti nešto lijepo, posebno i ostaviti jedinstveni utisak, Poklon bon Studia Silvija Vaš je idealan izbor.

Drugi o nama