depilacija voskom zagrebStručne i pouzdane depilacije voskom za najbolje iskustvo.

U Studiu Silvija postupak uklanjanja dlačica voskom u potpunosti je higijenski. Koža se prije nanošenja voska uvijek dezinficira i očisti kako nebi došlo do upala. Patrone se uvijek dezinficiraju i steriliziraju prije i nakon svakoga postupka, te se koriste posebne trakice za svaku osobu. Omogućeno je korištenje jednokratnih gaćica koje se poslije postupka bacaju. Radi se toplim voskom u patronama koji je puno učinkovitiji od hladnog postupka. Svaka klijentica je sama u prostoriji kako bi se osigurala maksimalna privatnost i diskrecija.

Posebno se pazi da se ne spali površinski sloj kože, te se temperatura uvijek provjeri prije samog nanošenja. Kako bi postupak bio što je moguće manje neugodan i bolan, koristi se bebi puder koji uz to što dezinficira kožu upija i vlagu, ali i spriječava da se vosak prejako zalijepi za kožu i samim time postupak će biti manje bolan i učinkovitiji. Vosak za depilaciju je provjerene i profesionalne kvalitete. Pružiti će Vam se stručna i pouzdana usluga, gdje se posebno pazi na svaki potez i detalj kako bi se potpuno uklonila mogućnost izazivanja podljeva, a urastanja i lom dlačica svela na najmanju moguću mjeru.

Što kažu naši klijenti

 • Anamarija Hrvoić Đurić AvatarAnamarija Hrvoić Đurić

  Odlicna i profesionalna usluga. - 14/01/2019 

  Tajana Mehun AvatarTajana Mehun

  Super ambijent, ugodno osoblje, profesionalna usluga .. preporucam. - 20/01/2019 

  Sanja Buric AvatarSanja Buric

  Profesionalno, ljubazno osoblje . Napokon. - 04/11/2017 

 • Nives Čretni AvatarNives Čretni

  Uvijek s veseljem dolazim u Studio Silvija...ugodan ambijent, opuštena atmosfera, veselo i srdačno osoblje...odmor za dušu i tijelo. - 10/01/2017 

  Tünde Momčinović AvatarTünde Momčinović

  Profesionalna i kvalitetna usluga - 19/10/2019 

  Maria Lovrec AvatarMaria Lovrec

  Odlicna usluga, jako njezna ruka, ugodni razgovori! Sve pohvale!! - 15/02/2019 

 • Katarina Matković AvatarKatarina Matković

  Odlična usluga brazilske depilacije šećerom, ugodno sam iznenađena brzinom, efikasnošću i ljubaznošću osoblja. - 28/02/2019 

  Maja Vukušić AvatarMaja Vukušić

  Kod Silvije sam vec skoro godinu dana i mogu napisati same pohvale.. Masaza, depilacija.. Sve za 10 🙂 toplo preporučam - 11/05/2018 

  Marija Dulj AvatarMarija Dulj

  Izrazito stručne i susretljive dame! Ja sam igrom slučaja završila kod njih, sada se ne mičem od tima Silvija. Curke... Više - 20/11/2018 

 • Dina Prezi AvatarDina Prezi

  Vrlo ugodno mjesto. Opušteno, a opet profesionalno i stručno. - 04/09/2019 

  Dea Barac AvatarDea Barac

  Ugodna atmosfera, profesionalno osoblje, odlicno obavljen tretman, za 10, preporucam. - 06/10/2019 

  Anđela Lovrić AvatarAnđela Lovrić

  Odlicno,vrlo profesionalno, ljubazno, ugodno, sve preporuke! - 10/03/2017 

 • Marina Čižmetić AvatarMarina Čižmetić

  Ljubazno i stručno. Odlično - 26/11/2019 

  Dora Puljan AvatarDora Puljan

  Ugodna atmosfera te stručno i srdačno osoblje! - 11/07/2017 

  Maja Jurić AvatarMaja Jurić

  Stručan pristup svakom klijentu i prilagođavanje njegovim potrebama ❤ - 06/07/2019 

Depilacija voskom jedna je od najstarijih metoda uklanjanja dlačica. Pošto se depiliraju veća područja odjednom postupak je puno brži nego kod depilacije šećernom pastom, pa je samim time metoda depilacije voskom cjenovno pristupačnija i ujedno najraširenija metoda uklanjanja dlačica.

Informacije:

Depilacija voskom nije preporučljiva kod osjetljive i tanke kože, kao i kod osoba s ispucanim kapilarama i venama. Također se ne preporučuje depilacija kože izgorene na suncu ili kod osoba koje imaju problema s cirkulacijom.
Idealna veličina dlačica bi trebala biti oko 5 mm, što omogućuje da se dobro uhvate voskom, dok se kod predugih dlačica može dogoditi lom dlake, te ih je potrebno skratiti.
Prije same depilacije preporučljivo je kod kuće napraviti lagani piling, kako bi se spriječilo urastanje dlačica. Nakon pilinga svakako hidratizirajte kožu nekim lonsionom.
Nakon depilacije koža se nekoliko dana nebi smjela izlagati suncu, pošto depilacija voskom skine stariji gornji sloj kože, te mladi sloj kože brže potamni, pa mogu ostati tamne mrlje koje će izblijediti tek kada nestane ljetna boja kože. Tako da svakako vodite računa da se depilirate na vrijeme, a ne dan prije odlaska na more.

Foto: freedigitalphotos.net by photostock

tags: depilacija s voskom, depilacije voskom