depilacija voskom zagrebStručne i pouzdane depilacije voskom za najbolje iskustvo.

U Studiu Silvija postupak uklanjanja dlačica voskom u potpunosti je higijenski. Koža se prije nanošenja voska uvijek dezinficira i očisti kako nebi došlo do upala. Patrone se uvijek dezinficiraju i steriliziraju prije i nakon svakoga postupka, te se koriste posebne trakice za svaku osobu. Omogućeno je korištenje jednokratnih gaćica koje se poslije postupka bacaju. Radi se toplim voskom u patronama koji je puno učinkovitiji od hladnog postupka. Svaka klijentica je sama u prostoriji kako bi se osigurala maksimalna privatnost i diskrecija.

Posebno se pazi da se ne spali površinski sloj kože, te se temperatura uvijek provjeri prije samog nanošenja. Kako bi postupak bio što je moguće manje neugodan i bolan, koristi se bebi puder koji uz to što dezinficira kožu upija i vlagu, ali i spriječava da se vosak prejako zalijepi za kožu i samim time postupak će biti manje bolan i učinkovitiji. Vosak za depilaciju je provjerene i profesionalne kvalitete. Pružiti će Vam se stručna i pouzdana usluga, gdje se posebno pazi na svaki potez i detalj kako bi se potpuno uklonila mogućnost izazivanja podljeva, a urastanja i lom dlačica svela na najmanju moguću mjeru.

Što kažu naši klijenti

Depilacija voskom jedna je od najstarijih metoda uklanjanja dlačica. Pošto se depiliraju veća područja odjednom postupak je puno brži nego kod depilacije šećernom pastom, pa je samim time metoda depilacije voskom cjenovno pristupačnija i ujedno najraširenija metoda uklanjanja dlačica.

Informacije:

Depilacija voskom nije preporučljiva kod osjetljive i tanke kože, kao i kod osoba s ispucanim kapilarama i venama. Također se ne preporučuje depilacija kože izgorene na suncu ili kod osoba koje imaju problema s cirkulacijom.
Idealna veličina dlačica bi trebala biti oko 5 mm, što omogućuje da se dobro uhvate voskom, dok se kod predugih dlačica može dogoditi lom dlake, te ih je potrebno skratiti.
Prije same depilacije preporučljivo je kod kuće napraviti lagani piling, kako bi se spriječilo urastanje dlačica. Nakon pilinga svakako hidratizirajte kožu nekim lonsionom.
Nakon depilacije koža se nekoliko dana nebi smjela izlagati suncu, pošto depilacija voskom skine stariji gornji sloj kože, te mladi sloj kože brže potamni, pa mogu ostati tamne mrlje koje će izblijediti tek kada nestane ljetna boja kože. Tako da svakako vodite računa da se depilirate na vrijeme, a ne dan prije odlaska na more.

Foto: freedigitalphotos.net by photostock

tags: depilacija s voskom, depilacije voskom