Kozmetički salon zagrebBudi hrabra. Budi odvažna. Budi jednostavno lijepa.

| Kako Vam pomažemo | Muče Vas maskne? | Provjerite što kažu naši klijenti |

Imate li problematičnu kožu? Muče li Vas akne ili ove nove maskne? Godine Vam se neizbježno odražavaju na licu? Ili jednostavno želite redovno održavati kožu lica? Studio Silvija pružiti će Vam vrhunsku kozmetičku uslugu s provjerenim i sigurnim preparatima. Čekaju Vas najviši standardi higijene i čistoće. Stručno i iskusno osoblje koje će se potpuno posvetiti samo Vama, saslušati i ispuniti sve vaše želje.

Studio Silvija nije uobičajeni kozmetički salon te vjerujemo da je prirodni pristup i toplina ljudskih ruku najbolji i jedini ispravan put do ljepšeg i njegovanog izgleda. Zbog toga su svi naši preparati bazirani na prirodnoj bazi te se svi tretmani izvode bez aparata, uz stručne, nježne i iskusne ruke.

Lice se s vremenom mijenja, a stres, iscrpljenost i vanjski utjecaji ovaj proces neminovno ubrzavaju. Ovdje dolazi Studio Silvija koji će Vam odgoditi i usporiti taj proces te na taj način produžiti mladenački izgled i ljepotu. Neka Vaša zdravija i savršenija koža počne u Studiu Silvija.

Provjerite što drugi kažu o nama.

Drugi o nama

Kako Vam pomažemo

Masažom lica otkloniti ćemo Vam stres, potaknuti regeneraciju i samim time pomladiti kožu Vašeg lica.

Pilingom lica, s košticama marelice, očistiti ćemo Vašu kožu od odumrlih stanica te je potaknuti na regeneraciju. Piling će učiniti Vašu kožu blistavijom i podatnijom. Koža svakih 4 tjedna prolazi prirodni proces obnove. Odumrle stanice probijaju se na površinu i ljušte se otkrivajući na taj način zdrav i blistavi ten. Upravo će piling omogućiti bolju obnovu kože, blistaviji i zdraviji ten.

Mehaničko čišćenje lica otkloniti će Vam nečistoće i masnoće koje Vam kvare ten i uzrokuju upale, očistiti Vam lice od mitesera, prištića, akni i ostalih problematičnih pojava koje prekrivaju Vašu prirodnu ljepotu. Mnoštvo je vanjskih utjecaja i prljavšitne koje svakodnevno negativno djeluju na kožu lica. Iz tog razloga izuzetno je važno redovno održavati kožu i na taj način spriječiti neugodne pojave i prijevremeno starenje kože lica. Zbog toga je redovno mehaničko čišćenje lica neophodno za lijepu i mladenačku kožu.

Nakon što kožu omekšamo parom, sitnim iglama vršimo površinski ubod u miteser te ga istiskujemo. Mehaničko čišćenje lica ne boli niti ostavlja ožiljke. Samo istiskivanje može na pojedinim mjestima, ili prilikom jačih upala, biti neugodno. Čišćenje lica od mitesera jedan je od češćih kozmetičkih zahvata na licu.

Maska za lice nahraniti će i umiriti Vašu kožu, dajući joj čvršći i mlađi izgled.

Intezivna hidratacija najbolji je tretman za mladenačku kožu, čini je mekom i naglašava njen mladenački i zdravi izgled. Osigurati će Vam baršunasto glatku i podatnu kožu, sjajnu put i prekrasan izgled kože. Klima, vjetar, gradski smog, sve to isušuje i dehidrira kožu te je iz tog razloga bitno koži lica podariti intezivnu hidrataciju, koja će kožu dodatno nahraniti, potaknuti na obnovu, ali i pružiti zaštitu od vanjskih utjecaja.

Muče Vas maskne?

Pročitajte više na našem blogu o masknama. Što su maskne, kako ih spriječiti i tretirati. Ili nas pitajte, tu smo da Vam pomognemo.

Rezervirajte termin

Na kraju svega, Vaše lice biti će čisto, regenerirano, nahranjeno, lijepo i njegovano, što će rezultirati Vašim potpunim zadovoljstvom i većim samopouzdanjem.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, pitajte, tražite savjet, jer ovdje smo zbog Vas.

Provjerite cijene

tags: kozmetičke usluge, kozmetički salon zagreb, kozmetički salon trešnjevka, kozmetika lica, maska za lice, mehaničko čišćenje lica, piling lica, čišćenje mitesera, akni i maskni