Lomi Lomi masaža zagrebLomi Lomi masaža – tradicionalna havajska tehnika za mnogobrojne zdravstvene pogodnosti.

Tražite nešto posebno, a ujedno i učinkovito?

Pomažemo ljudima da uspore, da na trenutak zaborave sve probleme i osjećaju se ponovo ugodno i prirodno u svojem tijelu.

Specijalizirani smo za izvođenje tradicionalne Havajske tehnike masaže Lomi Lomi. Koristimo kvalitetna orašasta ulja u kombinaciji masaže, istezanja i tradicionalnog rituala, kako bi Vam priuštili autentični doživljaj lomi lomi masaže. Često nam se dogodi da klijenti nakon tretmana komentiraju da nisu još imali ovakvu masažu. I to je jednostavno istina. Ovo jedinstveno i opipljivo iskustvo Lomi lomi masaže nije samo fizička masaža, već holistički tretman iscjeljivanja Cilj tretmana je ujediniti tijelo i um da se napokon mogu dosita odmoriti.

Tijekom tretmana ne postoji apsolutno ništa što treba učiniti ili postići, niti što treba razumjeti ili shvatiti. Tijelo i um se napokon mogu doista odmoriti.

Naša Lomi lomi masaža je inspirirana, prekrasnom praksom iscjeljivanja tijela i pristupom životu koji nam je darovan s otočja Hawaii. Uz Lomi Lomi imamo način da se osjećamo puno udobnije u našim tijelima. Povežemo se sa svim dubljim, suosjećajnijim aspektima sebe koji su možda davno zaboravljeni, i da živimo usklađenijim, autentičnijim životom.

Lomi Lomi se nudi isključivo kao masaža cijelog tijela. Za Vas se odvaja 90 minuta, gdje samo tretman traje između 60 – 70 minuta, dok ostalo vrijeme služi za samu pripremu i dodatno opuštanje nakon tretmana. Primanjem dara Lomi nudi vam se prilika da spoznate verziju sebe koja je izvan ograničenja vaše trenutne stvarnosti. Duboko meditativan, umirujući i razbuđujući, Lomi je dar za tijelo, um i dušu.

Provjerite što kažu naši klijenti:

Što je Lomi lomi masaža?

Lomi lomi masaža je tradicionalna uljna tehnika masaže Havajskog otočja, gdje terapeut koristi podlaktice, ruke i laktove. S dubokim ritmičkim potezima koji variraju u dubini i intenzitetu te kontinuiranim pokretima po tijelu. Lomi lomi masaža je tečna i dinamična tehnike. Zahtjeva od terapeuta potpunu predanost, odličnu fizičku spremnost i duboku koncentraciju.

Za razliku od ostalih tehnika masaže, Lomi lomi masaža zahtjeva minimalno pokrivanje, jer se pokreti i istezanja izvode po cijelom tijelu. Ne koriste se niti pamučna plahta niti ručnik, jer osoba mora biti stalno nauljena.

Sama ideja lomi lomi masaže je ukloniti sve barijere u tijelu i omogućiti tijelu i umu odmor.

Provjerite cijene

Koji su benefiti Lomi Lomi masaže?

Lomi Lomi masaža ima brojne zdravstvene pogodnosti. Može izliječiti širok raspon zdravstvenih problema i neravnoteže. Specifični pokreti ruku i gibanje oko zglobova pomažu razbiti blokiranu energiju koju.

Ova tehnika masaže pokazala se blagotvornom za:

 • poticanje cirkulacije
 • ublažavanje bolova u mišićima
 • poticanje limfnog sustava
 • uklanjanje nakupina mliječne kiseline
 • razbijanje naslaga kalcija
 • smanjenje napetosti, migrena i glavobolja
 • poticanje metabolizma
 • uklanjanje toksina
 • potiče izgradnju mišića
 • jačanje imuniteta
 • poboljšanje zdravlja kože
 • smanjenje mogućnosti moždanog udara
 • snižavanje krvnog tlaka
 • fleksibilnost i pokretljivost mišića i zglobova
 • poticanje zacjeljivanja tetiva i ligamenata nakon ozljeda
 • oslobađanje emocionalne napetosti i stresa
 • oslobađanje uma od straha i negativnih misli
 • usklađivanje osjećaja blagostanja tijela i uma

Rezervirajte termin

Kako se izvodi Lomi Lomi masaža?

Za razliku od većine ostalih tehnika masaže, Lomi Lomi ima minimalistički pristup u pogledu prekrivanja kako na stolu tako i na tijelu. Nije za sramežljive ili suzdržane osobe jer je obično vrlo malo pokrivača na tijelu tijekom sesija Lomi Lomi. Ideja je ukloniti sve prepreke kontinuiranim masažnim potezima cijelog tijela i omogućiti tijelu da se odmori.  Nježni dodiri, često intuitivne prirode, integrirani su u postupak masaže kako bi se osiguralo oslobađanje napetosti i slobodan protok energije. Mnogi primatelji lomi lomi često se pojavljuju lakši i povezaniji sa svojim umom i tijelom.

Jedan od najosvježavajućih aspekata Lomi Lomija je organska suradnja između terapeuta i klijenta, koji surađuju na ponovnom uspostavljanju harmonije i ravnoteže. Oboje dijele isti cilj pomlađivanja uma, tijela i duha. Još jedan drugačiji aspekt Lomi Lomija je emocionalna snaga i beskonačna moć na koju se oslanja. Za razliku od drugih vrsta masaže, ne slijedi nikakvu specifičnu rutinu ili tehniku. U Lomi Lomi, manje je više. Fokus je na sadašnjosti. Univerzalna moć unutar, ili kako Havajci zovu, Aloha Duh, preuzima kontrolu i sve je intuitivno poznato i shvaćeno. Lomi Lomi masaža se ne radi na brzinu.