Anticelulitna masaža nogu zagreb trešnjevkaAnticelulitna masaža za vidljive rezultate. Bez boli i masnica.

| Kako radi anticelulitna masaža? | Anticelulitna masaža – video | Što kažu naši klijenti |

Mislite da anticelulitna masaža mora biti bolna i neugodna? Uvjerite se da prava anticelulitna masaža ne boli i ne ostavlja ružne nuspojave. Rezultati su višestruko bolji, brži i trajniji nego kod bolnih i nestručnih tretmana. Bez boli, masnica, podljeva i drugih neželjenih komplikacija. Učinkovito uklanjamo celulit i osiguravamo Vaše zadovoljstvo. Studio Silvija je salon specijaliziran za pružanje usluga masaža. Sami ste u prostoriji što osigurava maksimalnu privatnost i diskreciju. Očekuje Vas iskusna i stručna usluga, visoka razina higijene, posebna i ugodna atmosfera i rješavanje problema s celulitom. Javite se i raspitajte o anticelulitnom tretmanu, dogovorite termin i recite zbogom celulitu.

Prema statistikama većina žena ima celulit. To se događa upravo zbog građe našeg (ženskog) vezivnog tkiva. U potpunosti je prirodna pojava i zato ne treba očajavati zbog toga. Dobra vijest je da se protiv celulita vrlo uspješno možemo borit. Uz malo volje riješiti ili ga barem značajno smanjiti.  Celulit se stvara kada organizam nije u stanju riješiti se otpadnih tvari, te vizivna tkiva postaju prezasićena otpacima i tvrda, što za rezultat dovodi da koža poprima izgled narančine kore. Upravo iz ovoga razloga anticelulitna masaža je, uz pravilnu prehranu i vježbanje, najbolji i neizostavni način smanjenja celulita.

Provjerite što kažu naši klijenti:

Provjerite cijene

Kako radi anticelulitna masaža

Celulit se najviše nakuplja na kukovima, bedrima, stražnjici i trbuhu. Celulit obično nastaje kao posljedica nepravilne prehrane, pušenja, smanjene tjelesne aktivnosti, stresa ili hormonalnih poremećaja.

Anticelulitni tretman jest čvršća tehnika, ali ne smije biti bolna niti preagresivna. U kombinaciji s posebnim anticelulitnim uljima usmjerena je na razbijanje celulita, njegovog izvlačenja iz dubine na površinu i konačne eliminacije. Eterična ulja koja se koriste pospješuju prokrvljenost. Ulja poput staatkog komorača, bršljana, ružinog drveta, ružmarina, limuna, lavande ili grejpa dati će najbolje rezultate. Kompleks tih eteričnih ulja pomoći će u razbijanju masnoća i aktivaciji limfnog sistema. Anticelulitna masaža nogu je najčešći tretman. Svaka noga se tretira po 15tak minuta gdje je uključena i stražnjica. Postoje i tehnike za ruke, pa i za trbuh, ali se vrlo rijetko primjenjuju.

Drugi o nama

Kvalitetnom i stručnom masažom smanjujemo količinu masnih stanica, potičemo cirkulaciju što dovodi do detoksikacije organizma i rješavanje otpadnih tvari. Vratiti će elastičnost kože i podići tonus mišića. Toplina trenja koja nastaje prilikom tretmana, razbija masne čvoriće i stimulira protok limfe. Također direktno djeluje na one dijelove tijela, poput unutarnje strane koljena i gornjeg vanjskog dijela bedra, na koje se teško utječe vježbanjem. Potiče se cirkulacija krvi i limfe čime se koža napinje i pojačava se proces njenog obnavljanja tako da se kolagena vlakna jačaju i daju elastičnost i čvrstoću. Uspostavlja se optimalni rad limfnog sistema čija je funkcija eliminacija štetnih tvari iz organizma. Također anticelulitna masaža izuzetno pozitivno utječe na muskulaturu i tonus mišića.

Potrebno je više tretmana da bi anticelulitna masaža u potpunosti ostvarila očekivanja, ali zadovoljstvo koje će proizići iz toga je neprocjenjivo.

Provjerite kako se izvodi anticelulitna masaža kod nas


Izbjegavajući cigarete i alkohol, uz redovnu tjelovježbu, pijenje dovoljnih količina vode i pravilnu prehranu, baziranu na više svježeg voća i povrća, možete i sami doprinjeti smanjenju problema s celulitom. Vitamin C vrlo je važan u proizvodnji kolagena koji je odgovoran za čvrstoću kože, pa konzumiranje namirnica bogatih tim vitaminom isto će pomoći u borbi protiv celulita.

Pročitajte više o djelovanju anticelulitne masaže.

tags: anticelulitna masaža zagreb trešnjevka, celulit masaža, masaža protiv celulita

Rezervirajte termin