Sportska masaža ZagrebSportska masaža Zagreb – namijenjena profesionalcima, dostupna svima.

| Sportska masaža – video | Tipovi sportske masaže | Zašto sportska masaža? |

U potrazi ste za čvrstom i pravom sportskom masažom? Jedan ste od profesionalnih ili amaterskih sportaša? Kao sportaš skloni ste gurati svoje tijelo na putu do boljih rezultata? Želite spriječiti ozljede ili se oporaviti od istih, povećati učinkovitost treninga i regenerirati mišiće? U Studiu Silvija pronaći ćete idealnog partnera, jer smo usredotočeni na Vaš sportski uspjeh.

Pomažemo pri bržem oporavku tijela, održavanju forme, sprječavanju ozljeda. Ustvari pomažemo Vam da budete brži, bolji i jači. Posebnu pozornost posvećujemo tome da se sportska masaža prilagodi svakome sportašu individualno, ovisno o dobi, spolu, sportu kojim se bavi i njegovom intezitetu, kao i o fizičkim osobinama sportaša. Kako naši klijenti traže i prepoznaju stručnu uslugu, stalnim usavršavanjem održavamo najvišu razinu kvalitete naših tretmana.

Iskustvo i stručnost skupljana preko deset godina u radu s vrhunskim i uspješnim profesionalnim sportašima, paraolimpijcima i rekreativcima, garantira Vam specijalizirani pristup. Prije same sportske masaže, u pregledu i razgovoru s Vama, odrediti ćemo idealan tretman namijenjen Vašim potrebama i stanju. Posvetiti će Vam se dovoljno vremena, bez požurivanja. Čeka Vas mir, tišina, čist, uredan i ugodan prostor i maser koji je posvećen samo Vama. Uzimamo u obzir sve Vaše specifične osobine i potrebe. Nazovite ili pošaljite upit preko kontakt obrasca i recite Vaše želje i očekivanja ili pitajte za savjet bez ikakve obaveze. Svoje povjerenje poklonili su nam mnogi profesionalni, amaterski i rekreativni sportaši. I Vama možemo pomoći da postižete više i da se osjećate bolje.

Na putu sportskog uspjeha postoji niz prepreka u vidu raznih ozljeda, ali i redovnog održavanja i odmora organizma. Mi ćemo Vam pomoći da ostanete na tom putu. Pripremiti ćemo Vas za napore, ubrzati oporavak tijela od ozljeda, kao i održati formu cijelog organizma.

Pogledajte napredne tehnike masaže!

Postoje četiri tipa sportske masaže.

  • Masaža prije treninga/natjecanja/napora

kratka stimulirajuća masaža od 15-45 minuta prije samog događaja. Masaža je usmjerena na dijelove tijela koji će biti uključeni u napor.

  • Masaža nakon treninga/natjecanja/napora

masaža se pruža 1 – 3 sata nakon događaja, ovisno o intezitetu napora. Tretman traje sat vremena i cilj mu je normalizirati tjelesno tkivo i potaknuti oporavak od mirkotrauma u mišićima, tetivama i ligamentima.

  • Restaurativna

pruža se tijekom treninga kako bi sportašu omogućilo treniranje jačim intezitetom i manju podložnost ozljedama.

  • Rehabilitacijska

usmjerena na ublažavanje boli zbog ozljede i poticanje tijela ozdravljenju.

Zašto sportska masaža?

Tijekom treninga u organizmu dolazi do niza mikrotrauma. Tome su prvenstveno izloženi mišići, tetive i ligamenti. Tijelu je, nakon napora, potreban odmor da bi se lakše oporavio od treninga. Najbolji način za ubrzanje oporavka mišića nakon treninga jest – Sportska masaža.

Sportska masaža naprosto je nužnost za svakoga koji želi napredovati u sportskome smislu. Bilo da se natjecatelj, rekreativac ili profesionalac, kvalitetan napredak nije moguć bez odgovarajućeg tretmana masaže. Uz redovne tretmane vaši rezultati biti će bolji i kvalitetniji. Imat ćete više energije i brže ćete stizati do zadanih ciljeva. Mišići će vam postati gipkiji i manje podložni ozljedama. Povećat će vam se opseg kretnji, ubrzati regeneracija tkiva i krvotok. Sve to učiniti će vas spremnijima i uspješnijima u novim sportskim izazovima, bili oni profesionalni ili rekreativni.

Razvijena je kako bi pomogla sportašima da pripreme svoja tijela za optimalni učinak, da se oporave nakon većih napora i/ili da dobro funkcioniraju tijekom treninga i napora. Naglašava prevenciju i zacjeljivanje ozljeda mišića i tetiva te može biti korisna za ozlijeđene osobe ili osobe s ograničenim rasponom pokreta. Kod sportske masaže terapeut je općenito usredotočen na specifično problemsko područje, koje je obično povezano s nekom sportskom aktivnošću. Trčanje, tenis, golf, košarka…

Jedan od glavnih ciljeva je smanjiti mišićnu napetost i postići duboku tjelesnu i psihičku opuštenost.

Pročitajte više o istraživanjima koja potvrđuju važnost sportske masaže.

“Kad god tokom sezone osjetim umor,napetost u mišićima ili leđima posjetim Studio Silvija gdje dobijem odličnu sportsku masažu koja mi pruži adekvatnu relaksaciju i obnovi tonus mišića. Izuzetno profesionalan tretman u ugodnom ambijentu koji bi preporučio svakom sportašu.”

Miralem Halilović
KK Zagreb

Pročitajte što drugi kažu o nama.

Drugi o nama

tags: sportska masaža zagreb trešnjevka

Rezervirajte termin