Što je najbolje a što najgore kod pružanja usluga masaže?

Osobno obožavam svoj posao masera. To je, nekako, u skladu s mojom osobnom prirodom i misijom, odnosno da koristim svoje vještine kako bi pomogla drugima.

Kao najbolji dio mog posla istaknula bi pozitivne promjene na klijentima. Recimo, imali smo slučaj klijentice koja je imala stalne glavobolje zbog kojih nije mogla niti spavati kako treba. Nakon samo jednog tretmana glavobolje su se smanjile i već prvu noć nakon masaže spavala je kao “beba”. Drugi klijent imao je problema s leđima tako da nije niti mogao uspravno hodati. Nakon masaže mogao je normalno hodati bez pomoći. Također bi spomenula slučaj klijenta koji nije mogao dići ruku iznad glave, i to se promijenilo nakon terapije masažom. Ili kada klijenti dođu umorni, depresivni, pod stresom, a nakon masaže vidim izrazitu pozitivnu promjenu, također me čini izuzetno sretnom i zadovoljnom. Ima mnogo pozitivnih iskustava i ne prođe dan a da ne vidim pozitivne promjene kod naših klijenata.

Najgori dio posla je kada nam dođu klijenti kojima ne možemo pomoći. Bilo da imaju veći fizički problem koji nismo izučeni (niti ovlašteni) tretirati ili budu u ozbiljnijim emocionalnim problemima ili nevolji. Ne žeim sada posebno isticati primjere, jer ima ružnih i tužnih situacija u koje ljudi upadnu.

Foto: freedigitalphotos.net by samuiblue.

Imate dodatnih pitanja? Komentirajte članak ili nam se obratite putem kontakt obrasca ili telefona.

Prijavite se na naš newsletter i redovno primajte korisne članke i savjete.

kontaktirajte

Sviđa Vam se članak? Podijelite ga s prijateljima putem društvenih mreža.

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.