Kad god tokom sezone osjetim umor,napetost u mišićima ili leđima posjetim Studio Silvija gdje dobijem odličnu sportsku masažu koja mi pruži adekvatnu relaksaciju i obnovi tonus mišića. Izuzetno profesionalan tretman u ugodnom ambijentu koji bi preporučio svakom sportašu.

Miralem Halilović
Profesionalni košarkaš

U salon “Studio Silvija” dolazim već godinu dana. Došla sam na jednu trudničku masažu i otada se nastavila redovito vraćati sve do danas. Zašto? Ponajprije zbog iznimno profesionalnog, diskretnog, simpatičnog i srdačnog pristupa djelatnica “Studia Silvija”.

Marina Grabovac
poduzetnica iz Zagreba

Definitivno najbolja masaža. Odličan i opuštajući ambijent, uredno, čisto i nadasve vrhunsko iskustvo.

Željko Königsknecht
Hrvatski glumac

Nakon ozljede odnosno istegnuca misica, danasnja masaza je bila ono sto mi je definitivno trebalo. Savrsena usluga. Hvala vam.

Sergio Juzbašić
programer iz Zagreba

Uvijek s veseljem dolazim u Studio Silvija. Ugodan ambijent, opuštena atmosfera, veselo i srdačno osoblje… Odmor za dušu i tijelo.

Nives Čretni
ekonomistica iz Zagreba

U Studio Silvija došla sam ponajprije zbog bolova u leđima. Gđi Silviji nisam morala puno objašnjavati što me muči: nakon pregleda i masaža s izvrsno pogođenom jačinom pritiska moji bolovi su se smanjili i prestali. U Studio se vraćam, osim zbog dobre masaže, ponajviše zbog srdačnog i stručnog osoblja koje uvijek nastoji pomoći savjetom. U Studiju Silvija osjećam se ugodno i mogu se opustiti!

Iva Dasović
geofizičarka iz Zagreba

Stručna i profesionalna usluga. Odličan ugođaj, opuštena atmosfera i nevjerojatno dobra usluga. Imao sam napeta leđa, koja su mi uspješno sanirali, te sam od onda redovan gost.

Mario Cvrtila
programer iz Zagreba

Odlična i profesionalna usluga! Sposobna, topla i nježna ruka. Svakako preporučujem!

Ana Šokčević
Odgajateljica iz Zagreba

Stručan pristup svakom klijentu i prilagođavanje njegovim potrebama.

Maja Jurić
pravnica iz Rijeke

U Studio Silvija prvi puta sam došao zbog problema s Išijasom. Nakon tretmana osjećao sam se preporođen. A kako sam zbog posla za kompjuterom 10-12 sati dnevno, često imam problema s bolovima u leđima, ali nakon što sam otkrio Studio Silvija ti bolovi su sve slabiji i rjeđi. Svima preporučam Studio Silvija, kako zbog stručnosti, tako i zbog simpatičnosti i pristupačnosti.

Filip Triplat
inženjer iz Zagreba

Na sat i pol zaustavim vrijeme i promatram kako tijelo odbacuje blokade. Zbog pristupa i stručnosti polako se pojavljuju i putokazi prema tome što bih trebala mijenjati – možda za početak počnem nositi 10kg lakši ruksak i samo jednu torbu :). Razlog zašto se vraćam je činjenica da je Silvija drago i iskreno biće koje voli svoj posao.

Sanja Milovac
novinarka iz Zagreba

Zbog naravi svog posla i napornih treninga borilačkih vještina, često imam problema s bolovima u leđima i vratu. U Studiu Silvija uspješno saniram sve probleme, te se nakon tretmana osjećam odmornije i spremnije.

Mario Fabijanec
bravar iz Velike Gorice