13 razloga zašto smo posebni

 1. Svaki klijent je sam u prostoriji, te uživa potpunu diskreciju i privatnost. Poštujući Vašu privatnost i pravo na diskreciju, osiguravamo Vam prostoriju samo za Vas. Nećete biti ometani prilikom presvlačenja i svakako nećete dijeliti prostoriju s drugim klijentima.
 2. Pregled i razgovor radi bolje prilagodbe masaže uključen je u cijenu. Kako bi osigurali optimalnu prilagodbu tretmana svakome klijentu, prije same masaže pregledati ćemo Vam kralježnicu i samo držanje tijela. Također ćemo malo popričati kako bi utvrdili što Vam točno treba i tako kreirali tretman posebno za svakog klijenta.
 3. Nema žurbe i čekanja te Vam se posvećuje dovoljno vremena. Svakog klijenta čeka njegov termin. Osiguravamo da nema dugog čekanja u salonu i kašnjenja termina jer poštujemo Vaše vrijeme.
 4. Specijalizirano osoblje s velikim iskustvom u raznim tehnikama masaža. Naše osoblje se redovno educira, a raznolik spektar klijenata osigurava široko iskustvo. Tako se možemo prilagoditi i najzahtjevnijim situacijama.
 5. Individualno se prilagođavamo radi učinkovitije pomoći. Svakome klijentu posebno pristupamo, jer je svatko drugačiji. Potpuno se individualno prilagođavamo, kako bi  osigurali svakome najbolji mogući tretman.
 6. Slušamo i poštujemo Vaše želje. Slušamo Vas i pitamo što želite. Tijekom samog tretmana terapeut će komunicirati s Vama kako bi ustanovio dali Vam sve odgovara i da se postupa u skladu s vašim potrebama i željama.
 7. Istinski Vam želimo pomoći. Naš posao nisu masaže, već pomaganje ljudima. Kako smo specijalizirani za razne vrste terapeutskih masaža, dolaze nam klijenti s raznim stanjima. S entuzijazmom pristupamo kako bi pomogli klijentu, bilo da olakšamo bolove, opustimo ili pomognemo kod nekih drugih stanja.
 8. Miran, tih i visoko higijenski prostor. Salon se nalazi u slabo prometnoj ulici, te je udaljen od gradske vreve. Redovno se čisti i po nekoliko puta na da, i sami klijenti često ističu čistoću i higijenu kao jednu od velikih prednosti našeg salona.
 9. Salon je klimatiziran. Bilo ljeto ili zima, osiguravamo uvijek idealnu temperaturu. Ako treba, po želji možemo dodatno zagrijati ili rashladiti prostor. Zimi su osigurane deke, kao i grijaća podloga, ako je potrebno i ako klijent zatraži.
 10. Ugodna i opuštena atmosfera. Uživamo u svome pozivu, pa je zato i sama atmosfera uvijek opuštena i ugodna. Uvijek smo nasmijani, dobre volje i spremni pomoći. I posebna, ugodna, pomalo neuobičajena glazba za ovakav tip salona (nisu kitovi niti slični zvuci), dodatno doprinosi ugodi i posebnosti.
 11. Koriste se prirodna i organska hladno prešana ulja. Nabavljamo prirodna ulja, ne parafinska. Sva ulja su organska, nerafinirana i dobivena hladnim prešanjem. Takva ulja ne začepljuju pore te dodatno hrane kožu.
 12. Svi preparati su visoke kvalitete i ne izazivaju alergijske reakcije. Ne koritimo preparate sumljive kvalitete, već samo provjerenih proizvođača. Nikada nismo imali alergijskih reakcija te uvijek pitamo klijente imaju li kakvih alergija.
 13. Čekaju Vas korisni savjeti i pokazne vježbe prilagođene Vama. Nakon samog tretmana očekuju Vas savjeti kako si sami možete pomoći. Pokazujemo i vježbe koje su prilagođene svakome klijentu. Na kraju damo i naš letak u kojem također ima savjeta sa pokaznim slikama.

Drugi o nama

Naslovnica

Image by Gerd Altmann from Pixabay