Kako masaža može promijeniti vaš život

Masaža drastično smanjuje migrene

Migrene su danas česta pojava, baš zbog gore opisanog načina života. I umjesto raznih tableta i tko zna kakvih liječenja, odlazak na masažu učinkovito smanjuje migrene i to odmah. Upravo to potvrđuju i mnoga istraživanja i studije.

Masaža poboljšava generalno zdravlje

O ovome također postoje mnogobrojne studije (da ne pričamo i svjedočenja redovnih praktikanata odlazaka na masažu), koje pokazuju svu širinu zdravstvenih koristi koje donosi masaža. Ublažavanje stresa, nesanice, boli, poboljšana cirkulacija, smanjena napetost mišića, povećana fleksibilnost, da nabrojimo samo neke.

Masaža pomaže u izbjegavanju uzimanja nepotrebnih ili viška razno raznih tableta

Brojna istraživanja pokazuju sposobnost masaže u ublažavanju bolova i ubrzavanju procesa oporavka. Također je poznato da masaža poboljšava imunitet. Da budemo jasni, ne kažemo da odbacite sve svoje liječničke recepta, već samo naglašavamo činjenicu da masaža može pomoći.

Masaža smanjuje stres

Gore smo već naveli kao jednu od dobrobiti, smanjenje stresa. No kako je to jedna od najvećih prednosti masaža, sigurno zaslužuje vlastiti odlomak. Dokazano je da masaža smanjuje u tijelu hormon stresa i povećava hormon sreće. Znači kada ste pod stresom kvalitetna masaža je upravo ono što vam treba.

Masaža vam daje „samo vaše“ vrijeme

Vjerujem da danas uistinu žude za onih „5 minuta samo za sebe“. Stalno smo okruženi nekom bukom i ljudima: na poslu, školi, kod kuće, na ulici… Većini je najbliže vremenu „samo za sebe“ vožnja automobilom do posla i s posla. No u kakvom je kaotičnom stanju današnji promet, to i ne možemo računati, jer u većini slučajeva gradske vožnje dodatno povisuju stres. Otići na termin masaže, znači samo vaših sat vremena, bez buke, strke i gužve.

Još uvijek ste skeptični?
Probajte. Što imate za izgubiti?

Imate dodatnih pitanja? Komentirajte članak ili nam se obratite putem kontakt obrasca ili telefona.

Prijavite se na naš newsletter i redovno primajte korisne članke i savjete.

kontaktirajte

Sviđa Vam se članak? Podijelite ga s prijateljima putem društvenih mreža.

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.